HMVK:n koronavirustiedote 20.3. Kokoukset ja tapahtumat peruttu 15.4. saakka.

Category : Ajankohtaista

kerhon hallitus on 20.3. pidetyssä kokouksessa päättänyt seuraavaa kerhon kevään toimintaan liittyen:

– Jo koolle kutsuttu vuosikokous 24.3. siirretään myöhemmäksi. Koska uutta kokouspäivää on jatkuvasti muuttuvassa tilanteessa mahdotonta vielä päättää pitävästi, tiedotamme uudesta kokousajasta jäsenistöä heti, kun se on mahdollista, kuitenkin vähintään kaksi viikkoa ennen kokouksen päivämäärää.

Satamapilkki 28.3. perutaan.

Satamatalkoot 4.4. muutetaan yhteistapahtumasta tehtävälistaksi, jonka tehtäviä halukkaat voivat käydä suorittamassa pidemmällä aikajaksolla omaan tahtiin. Käytännön järjestelyistä tiedotetaan myöhemmin.

Jäsenkahvit 7.4. perutaan.

Lenkkisauna 15.4. perutaan

Seuraamme kehittyvää tilannetta ja viranomaisten ohjeistuksia aktiivisesti. Tällä hetkellä näyttää aika todennäköiseltä, että myös myöhempien tapahtumien osalta joudumme tekemään uudelleenjärjestelyjä. Viestimme kevään tapahtumista jäsenille aktiiviisesti sitä mukaan, kun tilannekuva selkiytyy.

Kaikesta huolimatta, mukavaa venekevättä ja ennen kaikkea hyvää terveyttä kaikille!

Ystävällisin terveisin,
HMVK:n hallitus


HMVK:n koronavirustiedote

Category : Ajankohtaista

Maailmalla ja Suomessa pahenevalla koronavirustilanteella on vaikutusta myös kerhon toimintaan. Helsingin kaupunki on suosittanut kaikkien yli sadan hengen yleisötilaisuuksien perumista ja sitäkin pienempien tilaisuuksien osalta huolellisuutta riskiryhmiin kuuluvien ihmisten terveyden suojelemiseksi.

Koska meillä on joukossamme kerhon jäsenten ikäjakaumasta johtuen paljon riskiryhmään kuuluvia ihmisiä, seuraamme tulevan viikon tilanteen kehittymistä sekä viranomaisohjeita ja pidämme ylimääräisen hallituksen kokouksen tämän viikon perjantaina, jolloin käsittelemme mahdollisia kevään jäsentapahtumien uudelleenaikataulutuksia ja/tai perumisia.

Kaikista mahdollisista uudelleenjärjestelyistä tiedotetaan jäsenistöä sähköisellä uutiskirjeellä, verkkosivuilla ja Facebook-ryhmässä välittömästi kokouksen jälkeen.

Lisäksi huomioittehan jo tässä vaiheessa, että tämän viikon keskiviikon lenkkisauna kerholla on peruttu koronavirusepidemian vuoksi. Samoin kerhon toimisto palvelee jäseniä maanantaista alkaen lähtökohtaisesti puhelimella ja sähköpostilla. Mikäli asiasi vaatii asiointia paikan päällä, sovithan siitä etukäteen puhelimitse toiminnanjohtajan kanssa.

Muistutamme myös hyvästä käsihygieniasta ja terveen järjen käytöstä vierailtaessa kerholla ja telakalla. Flunssaoireisena on syytä noudattaa viranomaisten ja terveydenhuoltohenkilökunnan ohjeistuksia ja pysyä kotona parantumassa.

Näin poikkeusaikoina, pidetään huolta itsestämme ja toisistamme ja toimitaan vastuullisesti.
Ystävällisin terveisin,
HMVK:n hallitusFacebook